Otursrabatt vid krympning

Otursrabatt vid krympning

Ull är ju ett fantastiskt material i all sin mångsidighet. Sjävrenande egenskaper, värmande och kylande, ventilerande och isolerande och helt nedbrytbart i naturen gör det till en oslagbar fiber i många sammanhang. Jag kan inte tala nog varmt om ullen, så det är ju inte konstigt att jag startade ett varumärke med detta magiska material som utgångspunkt.

Men, det har en nackdel. Jo, jag bekänner att även jag har gjort det — krympt mitt favoritplagg! Tankarna var någon annanstans när jag satte igång tvättmaskinen och istället för ullprogrammet satte jag på något annat program. Och trots balsambad, stretchingar och blockande vill den inte återfå sin forna form. Det är så trist att inse att ullplagget har krymt för alltid.

Tyvärr kan ju detta hända vemsomhelst och jag önskar jag kunde ersätta alla otursdrabbade. Dessvärre har jag inte kapacitet till detta men som en liten tröst kommer jag hädanefter erbjuda alla som oturskrympt sina ullplagg från Tordyvel en otursrabatt om du vill köpa ett nytt ersättningsplagg. 

Gör så här: Skicka en bild på det krympta plagget till malin@tordyvel.se med en beskrivning på vad som har hänt. Du får en rabattkod som ger dig 20% rabatt på samma plagg. Om det inte längre finns i sortimentet, kan du välja ett likvärdigt.

Sen hoppas jag innerligt att du kommer gilla ersättningsplagget lika mycket som det krympta. Eller ännu hellre, att du aldrig behöver använda dig av otursrabatten såklart. :)
Storlekstabell
Sizing Chart Tordyvel