Naturkompaniet i Malmö

tordyvel at naturkompaniet

För knappt två veckor sedan blev jag kontaktad av Björn Mattsson, butikschef på Naturkompaniet på Stora Nygatan 35 här i Malmö, som undrade om jag ville sälja Tordyvels produkter i deras butik. Jag sa så klart att jag var ytterst tveksam till detta tilltag. Nej, det gjorde jag ju inte! Jag har dansat och skrattat inombords sedan dess. Och nu är vi där, en månad innan jul, och igår levererade jag ett lass koftor, mössor, handledsvärmare och halsdukar. Så nu går jag och hoppas att det säljer som smör i solsken. 
Storlekstabell

Mät med måttband för bästa resultat.
Alla mått anges i cm.

A BRÖST

Mät runtom där bröstkorgen är som störst

B MIDJA

Mät runtom där midjan är som smalast

C STUSS

Mät runtom där stussen och höften är som bredast

 

sizes-tordyvel

Kollektionen Nalta har en figurnära passform och det stickade materialet är mycket stretchigt. Önskar du en generösare passform, välj en större storlek. Räkna med att plagget töjer sig lite efter en tids användning, eftersom stickad ull formar sig efter din kropp.

Herrstorlekarna kan översättas till damstorlekar genom att gå ner en storlek. Exempel: Herr small blir dam medium. 

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Ekologisk ullkofta i fjällen

Prenumerera på Tordyvels nyhetsbrev med tips, erbjudanden och nyheter.