Ny färg i begränsad upplaga

Ny färg i begränsad upplaga

Höstens nyhet kommer lagom till vintern och att lansera nyheter så här mitt i säsongen känns helt rätt. För vem behöver inte ull som mest just nu? Tonerna går i svart och mörkt grafitgrå denna gång. Tidlöst, nordiskt och alltid rätt. Den här nya färgställningen ligger nära den blå/svarta färgen nyansmässigt, men helt utan blått inslag. Lite mer neutralt och något mörkare i uttrycket, utan att mönstret faller bort. 

Denna kollektion kommer att finnas i begränsad upplaga till att börja med; 10 ponchos och halsdukar, 20 mössor och handledsvärmare samt 60 koftor. Om det skulle visa sig att väldigt många vill ha den här färgen, kommer den tidigast igen till nästa höst.

Nu finns allt utom koftorna till försäljning i nätbutiken. Herr- och damkoftorna tillverkas i skrivande stund och det senaste leveransbeskedet från min lettiska producent är att jag ska få in dem på lagret igen i slutet av november. Det finns möjlighet att förhandsbeställa, men räkna med att leveranstiden är minst två veckor på dessa svart/grafitgrå koftor. Men, väntan är värt besväret, för de är verkligen jättefina.
Storlekstabell
Sizing Chart Tordyvel