Nyhet

Ny färg i begränsad upplaga

Höstens nyhet kommer lagom till vintern och att lansera nyheter så här mitt i säsongen känns helt rätt. Tonerna går i svart och mörkt grafitgrå denna gång. Tidlöst, nordiskt och alltid rätt. Den här nya färgställningen ligger nära den blå/svarta färgen nyansmässigt, men helt utan blått inslag. Lite mer neutralt och något mörkare i uttrycket, utan att mönstret faller bort.

Otursrabatt vid krympning

Skicka en bild på det krympta plagget till malin@tordyvel.se med en beskrivning på vad som har hänt. Du får en rabattkod som ger dig 20% rabatt på samma plagg. Om det inte längre finns i sortimentet, kan du välja ett likvärdigt. Detta gäller givetvis endast produkter ur Tordyvels sortiment.

1450 ton svensk ull slängs årligen

Emellanåt blommar diskussionen upp om att tonvis med svensk ull kastas eller bränns. Nu i dagarna var ämnet på tapeten igen. Med rätta. Detta ofattbara resursslöseri måste sluta.


En till modell av Nalta kofta

Just nu arbetas för fullt på en ny modell av Nalta kofta. Skillnaden från den nuvarande koftan är att att den är är något längre och rakare, för att möta önskemål om en modell som även passar män.

Naturkompaniet i Malmö

För knappt två veckor sedan blev jag kontaktad av Björn Mattsson, butikschef på Naturkompaniet på Stora Nygatan 35 här i Malmö, som undrade om jag ville sälja Tordyvels produkter i deras butik.

Storlekstabell
Sizing Chart Tordyvel