Ull

Ny färg i begränsad upplaga

Höstens nyhet kommer lagom till vintern och att lansera nyheter så här mitt i säsongen känns helt rätt. Tonerna går i svart och mörkt grafitgrå denna gång. Tidlöst, nordiskt och alltid rätt. Den här nya färgställningen ligger nära den blå/svarta färgen nyansmässigt, men helt utan blått inslag. Lite mer neutralt och något mörkare i uttrycket, utan att mönstret faller bort.

Otursrabatt vid krympning

Skicka en bild på det krympta plagget till malin@tordyvel.se med en beskrivning på vad som har hänt. Du får en rabattkod som ger dig 20% rabatt på samma plagg. Om det inte längre finns i sortimentet, kan du välja ett likvärdigt. Detta gäller givetvis endast produkter ur Tordyvels sortiment.

Vårvädring och ullförvaring

Efter en lång och härlig vinter, är vårens ljus och värme onekligen väldigt efterlängtad. Att klä sig efter väder är en gammal men välfungerande devis och givetvis förespråkar jag ull såväl i understället som det värmeförstärkande mellanlagret. Det andas, värmer och reglerar kroppsvärmen på ett utomordentligt sätt

1450 ton svensk ull slängs årligen

Emellanåt blommar diskussionen upp om att tonvis med svensk ull kastas eller bränns. Nu i dagarna var ämnet på tapeten igen. Med rätta. Detta ofattbara resursslöseri måste sluta.


Storlekstabell
Sizing Chart Tordyvel