Lagnings-service av TORDYVEL-plagg

Kanske har tröjärmen oturligt fastnat i något, hemma eller på skogsvandringen, och nu är det en ful reva? Eller har du använt din kofta så mycket att den har blivit utsliten och fått hål på armbågarna? Kanske mössan har garntrådar som sticker ut efter alla härliga fjällturer den varit med på? Eller har din poncho en söm som gått upp?

Oavsett vad som behöver lagas, eller vad orsaken är, så hjälper vi dig gärna att göra ditt plagg (så gott som) nytt igen! Vi vet såklart att alla inte har kunskap om hur man lager ett ullplagg på ett snyggt sätt. Många har heller inte tid idag att laga något själv, även om kunskapen finns. 

Därför har vi inlett ett samarbete med anrika garnbutiken Rätstickan på Regementsgatan i Malmö. Butiken har funnits sedan 1949! Sedan drygt 13 år ägs och drivs den av handarbetsexperterna, Ann och Jan.

Så här går det till

  1. Ta en bild på hela plagget, och en eller flera bilder inzoomat på det som behöver lagas. Maila bilderna tillsammans med en kort beskrivning av det som önskas lagas till info@tordyvel.se 
  2. TORDYVEL visa Rätstickan bilderna och sätter ett pris på lagningen. 
  3. TORDYVEL meddelar dig priset för lagningen. 
  4. Är du nöjd med vad det kostar så skickar du ditt plagg med posten till TORDYVEL som tar det till Rätstickan för lagning. 
  5. Vanligvis tar det cirka en vecka att få plagget lagat.
  6. TORDYVEL meddelar dig när plagget är klart ,och du betalar då för lagningen samt frakt. 
  7. TORDYVEL skickar tillbaka det lagade plagget till dig med Postnord.

Totalt sätt tar det cirka två veckor från det att du skickat plagget till du har det tillbaka så gott som nytt. Du betalar bara för själva lagningen hos Rätstickan samt för frakten till och från TORDYVEL i Malmö.

Inom kort kommer vi visa exempel med bilder här på olika lagningar och vad det kostat. 

Vill du laga ditt plagg själv, kan du skicka efter garn i rätt färg från oss. Maila då info@tordyvel.se

Har du frågor är det bara att maila dem till oss på info@tordyvel.se