Press och media

Utemagasinet synar kläder för kvinnor

I nummer 2/2020 skriver Emma V Larsson en intressant artikel om klädnormer i tidningen Utemagasinet. Ämnet är kläder för ett aktiv uteliv och den problematik som många kvinnor upplever när det gäller passform och storlekar.

Lauren Engelke — The Sustainable Stylist

Helt plötsligt fick Tordyvel markant ökad trafik från USA. Det visade sig att vara en amerikansk stylist som hade tipsat om sina "38 Best Brands for Sustainable Knitwear" och däribland fanns även Tordyvel. Helt magiskt kul ju!

Helsidesartikel i Scan Magazine

En helsidesartikel om Tordyvel i årets januariutgåva av Scan Magazine – ett flygmagasin som finns på British Airways, Sun Airs, SAS, Swiss Airs, Finnairs och Norwegians flygplan och de flesta Europeiska flygplatser som trafikeras av dessa bolag.

Gunilla från "Green och Grejerna"

Ett stenkast från Davidshallstorg i Malmö, närmare bestämt på Jörgen Ankersgatan 12, ligger eko- och fair trade-butiken Green StoriesEn av grundarna till butiken, Gunilla Green, skriver om Tordyvel i sin blogg "Green och Grejerna".

Annikas Ärliga från Designbloggarna

I bloggen Annikas Ärliga skriver Annika Kumlin inspirerande och jordnära med fokus på  miljö och estetik. Den 12 oktober 2017 hade Tordyvel äran att bli omskriven under rubriken "Rädda miljön från mikroplaster — Satsa på ullfleece".

Artikel i Sydsvenskan 23 september 2017

Den 23 september 2017 publicerade Sydsvenskans Näringslivsbilaga ett svep om lokala kläddesigners och varumärken i Skåne. Tordyvel hamnade på C-delens framsida, vilket blev en stor överrasking och glädje. En mycket fint skriven artikel av Caroline Alesmark, uppbackad av fantastiska foton av Jenny Leyman.Storlekstabell
Sizing Chart Tordyvel