Press och media

Gunilla, en av grundarna av Green Stories Malmö, bloggar om Tordyvel

Ett stenkast från Davidshallstorg i Malmö, närmare bestämt på Jörgen Ankersgatan 12, ligger eko- och fair trade-butiken Green StoriesEn av grundarna till butiken, Gunilla Green, skriver om Tordyvel i sin blogg "Green och Grejerna".

Annikas Ärliga från Designbloggarna skriver om Tordyvel

I bloggen Annikas Ärliga skriver Annika Kumlin inspirerande och jordnära med fokus på  miljö och estetik. Den 12 oktober 2017 hade Tordyvel äran att bli omskriven under rubriken "Rädda miljön från mikroplaster — Satsa på ullfleece".

Artikel i Sydsvenskan 23 september 2017

Den 23 september 2017 publicerade Sydsvenskans Näringslivsbilaga ett svep om lokala kläddesigners och varumärken i Skåne. Jag och Tordyvel hamnade på C-delens framsida, vilket blev en stor överrasking och glädje. En mycket fint skriven artikel av Caroline Alesmark, uppbackad av fantastiska foton av Jenny Leyman.Storlekstabell

Mät med måttband för bästa resultat.
Alla mått anges i cm.

A BRÖST

Mät runtom där bröstkorgen är som störst

B MIDJA

Mät runtom där midjan är som smalast

C STUSS

Mät runtom där stussen och höften är som bredast

 

sizes-tordyvel

Kollektionen Nalta har en figurnära passform och det stickade materialet är mycket stretchigt. Önskar du en generösare passform, välj en större storlek. Räkna med att plagget töjer sig lite efter en tids användning, eftersom stickad ull formar sig efter din kropp.

Herrstorlekarna kan översättas till damstorlekar genom att gå ner en storlek. Exempel: Herr small blir dam medium.